Kwaliteit hoverboard in ontwikkelingKwaliteit hoverboard in ontwikkeling

Eindelijk is het zover SwheelS gaat de Nederlandse en Belgische markt op met een hoge kwaliteit hoverboard.

Waarom duurde het zolang voordat jullie hoverboards verkochten?

Dit had één reden en dat was de beste kwaliteit hoverboard ontwikkelen. Dit ging als volgt in zijn gang: SwheelS heeft allereerst veel research gedaan naar een hoverboard ansich en de hoverboard markt (van Nederland maar ook de voorloper Amerika). Vervolgens met veel Chinese leveranciers in gesprek gegaan (China meerdere malen bezocht) om uiteindelijk de perfecte partners te vinden en een hoogstaande kwaliteit hoverboard te bouwen. Eenmaal de geschikte partners gevonden te hebben ging SwheelS aan de slag. Continue product testing en ontwikkeling waren een aantal maanden dagelijkse bezigheden.

Het is SwheelS gelukt; een hoogwaardige kwaliteit hoverboard ontwikkelen!

De focus blijft op het creëren van een board met drie eisen:

  1. De beste kwaliteit 
  2. Een lange levensduur
  3. Optimaliseren van veiligheid voor de consument.

Na een jaar onderzoek en productontwikkeling is het SwheelS uiteindelijk gelukt om een hoogwaardige kwaliteit hoverboard te ontwikkelen.

In april 2016 lanceerde SwheelS met zijn hoverboards een Pre-order actie op hun Facebookpagina. De Pre-sale ging hard en was voor de consument die er als eerste bij wilde zijn. Op 3 Mei zijn de eerste SwheelS hoverboards masaal uitgeleverd, niet alleen door heel Nederland maar ook aan ons buurland België.

Related post