Monica Geuze en haar Swheels hoverboard

Monica Geuze gespot op een SwheelS hoverboard

Monica Geuze en haar Swheels hoverboard

Wat vinden wij dit leuk ! Een van Nederlands bekendste vrouwelijke vlogster/DJ is gespot op SwheelS. Monica Geuze liet deze week zien hoeveel plezier ze had met de SwheelS. Op het begin vond ze het nog wel even lastig om er alleen op te staan, maar naar een paar keer oefenen ging dit al veel beter. Dit is allemaal te zien in de vlogs die ze dagelijks op Youtube plaatst. Zie hieronder haar vlogs, erg lachwekkend aldus onszelf ha ha.

Monica voor het eerste op de SwheelS. Oei wel voorzichtig hè Moon..

Het gaat al iets beter, maar alleen durft Monica het nog niet.

Monica laat haar vrienden SwheelS uitproberen.

Monica kan het nu helemaal alleen, of gaat het toch nog een beetje fout.

Monica kan het nu echt helemaal!

Related post