Hoverboard kopen in België

Hoverboard kopen in België

Wilt u een Hoverboard kopen in België?

Hoverboards worden deze zomer razend populair in België. Wellicht heeft u er ook al over nagedacht om een hoverboard te kopen; voor uw kind, als cadeau of voor uzelf. Door het grote aanbod op de online markt, met prijzen van laag tot hoog en een grote diversiteit in kwaliteit, is het moeilijk in te schatten waar een goed hoverboard kopen in België. Onze raad; Kies voor kwaliteit en kijk niet alleen naar de prijs. Naast bovenstaand verhaal is het belangrijk dat een hoverboard veilig in gebruik is en daarnaast moet het hoverboard lang rijplezier garanderen.

Een SwheelS hoverboard is als beste uit de test gekomen door dé hoverboard vergelijkingssite Hoverboardvergelijken.nl. SwheelS scoorde hoog op prijs/kwaliteit, veiligheid en design.

De kwaliteit van SwheelS hoverboards

SwheelS levert de beste kwaliteit hoverboards te verkrijgen op de markt (onlangs nog als beste uit de hoverboard test gekomen). SwheelS hoverboards gebruikt alleen de beste kwaliteit onderdelen, niet alleen om de levensduur van het hoverboard te bevorderen maar ook om veiligheid in gebruik te garanderen. SwheelS onderscheidt zich daarom ook van andere hoverboard leveranciers, want wie wilt er nou niet een goed en veilig hoverboard in België. Bij aanschaf van een SwheelS hoverboard krijg je zelfs tot 2 jaar garantie.

SwheelS is niet alleen een goed product maar is tevens gekoppeld aan een groeiende lifestyle brand. Het product is mat blauw gecoat en is voorzien van twee witte SwheelS logo’s.

Hoverboard kopen België

Vandaag besteld = morgen in huis. Ja ook in België!

Ondanks dat het kantoor van SwheelS in Nederland is gevestigd, kunt u een Hoverboard kopen in België via de officiële SwheelS hoverboard webshop. Net als voor SwheelS haar Nederlandse klanten doen zij er alles aan ook u in België een snelle en voordelige verzending te garanderen. De bestelling heeft u binnen 1 dag in huis, mits het hoverboard op werkdagen is besteld. Koop je SwheelS hoverboard hier.

Er zijn verschillende redenen waarom veel Belgen voor SwheelS hoverboards kiezen, namelijk:

• Beste kwaliteit 2016! Winnaar Hoverboard test 2016, Hoverboardvergelijken.nl

• De hoverboards zijn van zeer Hoogwaardige Kwaliteit. De beste onderdelen zijn gebruikt, zoals; Samsung accu’s, originele TaoTao moederbord en het gebruik van de beste technische elementen.

• Hoverboard Dutch Design

• Tot twee jaar garantie.

• Vandaag (werkdagen) besteld = volgende in in huis

• Veilige betaalopties: Mister Cash / Bancontact, Paypal, Visa, Mastercard en Ideal.

• We bieden de beste prijs / kwaliteit verhouding aan!

Hoverboard regelgeving in België 

België
Je mag in België gewoon met je hoverboard op de openbare weg rijden. Wij van SwheelS hoverboards raden u ten allen tijde aan om veilig deel te nemen in het verkeer. Bescherm uzelf met een helm-, knie- en polsbeschermers. Wel dient er een verzekering aangeschaft te worden aangezien het in de wet in dezelfde categorie als bij een auto valt. Lees meer over regelgeving in België hier. Conclusie: U kunt gerust een SwheelS Hoverboard kopen in België!

Bestel een kwaliteit en veilig hoverboard hier: www.swheels.be/shop

Related post