SwheelS hoverboards in nieuwe kleuren

SwheelS hoverboards in nieuwe kleuren, pre-order nú en ontvang 10% korting.

Na een overweldigend succes zijn de SwheelS hoverboards tijdelijk uitverkocht. Medio september komen SwheelS hoverboards in nieuwe kleuren. Niet zomaar kleuren maar de hoverboards komen in unieke matte look uitvoering. Het assortiment gaat er als volgt uitzien:

SwheelS hoverboard – Blue the original

swheels hoverboard unieke mat kleur

 

SwheelS hoverboard – Red devil

swheels hoverboard unieke mat kleur

SwheelS hoverboard – Black bulldozer

swheels hoverboard unieke mat kleur

SwheelS hoverboard – White pearl

swheels hoverboard unieke mat kleur

Pre order en ontvang 10% korting!
Wilt u er zeker van zijn dat u de eerste bent? Doe dan nu een pre-order en krijg van ons 10% korting cadeau. Leverdatum: +/- 12 september

Waarom kiest u voor SwheelS?
SwheelS is het Nr 1. hoverboard in Nederland en België. Een uniek design, geweldige performance en alleen de beste kwaliteit onderdelen voor veilig, langdurig en optimaal rijplezier. Samsung accu, Origineel TaoTao en hoogwaardige kwaliteit motoren / overige onderdelen. SwheelS is gecertificeerd, gekeurd en geeft twee jaar garantie op zijn hoverboards. SwheelS heeft een service- en reparatiedesk die altijd voor U klaar staat.

Related post