SwheelS hoverboards laat gehandicapte kinderen bewegen met hulp van technologie.


Gehandicapte kinderen kregen vandaag de dag van hun leven door te spelen met technisch speelgoed. Naast de funfactor is dit speelgoed ook in staat om lichaamsoefeningen te stimuleren zoals het evenwicht. We hebben het over de razend populaire SwheelS hoverboards, die op het moment erg in trek zijn onder kinderen.

Hoverboard kopen België

Gehandicapte kinderen meer laten bewegen met de hulp van technologie. Dat was vandaag het doel op het doe-een-wensfeest van scholengemeenschap Drostenburg in Amsterdam.

Op dit feest, speciaal voor kinderen met een beperking, werd er hoverboardles gegeven. ‘Niet alle kinderen vinden bewegen leuk’, vertelt initiatiefnemer van Happy2Move Elkan van der Reis. ‘Dus hoe zou je dat nou kunnen verbeteren? Nou, daar kun je dus technologische middelen als een Swheels hoverboard bij gebruiken. Dat vinden ze leuk en spannend, maar ze oefenen tegelijk hun balans.’

De kinderen hebben gespeeld en geoefend met onze SwheelS hoverboards ter verbetering van hun balans en motoriek. Het was voor ons een eer om op deze manier, met onze SwheelS hoverboards, een maatschappelijke bijdrage te kunnen leveren en de kinderen een onvergetelijke dag te hebben bezorgd.

Ook AT5 merkte ons op, bekijk het hier.

Wat is een SwheelS hoverboard?
Een SwheelS hoverboard is cool, eenvoudig te besturen én 100% elektrisch. Een SwheelS kan zowel als vervoersmiddel als speelgoed dienen. Je bestuurt de SwheelS met je voeten: je kunt voor- en achteruit rijden, bochten maken en zelfs 360 graden om je as draaien.

Waar bestel ik een veilig en kwalitatief hoverboard van SwheelS?
In onze webshop kunt u ons hoverboardassortiment bekijken en bestellen.

Een SwheelS hoverboard is als beste uit de test gekomen door diverse hoverboard vergelijkingssites zoals Hoverboardvergelijken.nl en Hoverboardkopen.org. SwheelS scoorde hoog op prijs/kwaliteit, veiligheid en design.

Related post