Doe mee aan de hoverboard wedstrijd!

Hoooooverboard contest!!

Slalommen, achteruit rijden en freestylen. Dat zijn de categorieën waarbinnen prijzen te winnen zijn. Degene die het best scoort in alle drie de categorieën, wint de hoofdprijs. Wat dat is, is nog een verrassing.

Het initiatief komt van filmmaker en kunstenaar Marnix Haak, die een jaar lang de Javastraat niet uit komt. In eerste instantie had ook hij een hekel aan de boards, die een soort kruising zijn tussen een segway en een skateboard. “Het stond voor mij voor alles wat mis is met de huidige maatschappij,” stelt hij in een video. “Maar sinds ik jonge gastjes door de Javastraat zie vliegen, heeft het toch wel iets bij mij losgemaakt.”

Haak probeerde het zelf en kwam tot de conclusie dat het nog knap lastig is je balans te bewaren op het elektronische plankje.

Nu biedt de filmmaker deze jongens (en meisjes) de kans om hun kunsten te vertonen. Er is plek voor 25 deelnemers, je hoeft zelf geen hoverboard te hebben, maar je moet er wel al goed in zijn.

Waar? Javaplantsoen Amsterdam
Wanneer?
 Zaterdag 25 februari
Hoelaat? 10:00 u. s’morgens
Prijsuitreiking: ca 13:00

Inschrijven: support@jaffajaffa.nl

Related post