Hoverkart

Nú voor €69,95

Hoverboard

Pre-order: €259,95 + Gratis hoverkart

Wauw wat een apparaat! Ik kocht dit hoverboard vorige week bij Swheels en ben er zeer over te spreken. Het hoverboard is zeer stevig en rijdt erg flexibel.

Fabian

Snelle levering, robuust, heel wendbaar, makkelijk in gebruik, kinderen stappen er op en rijden er zo mee weg, zelfs in huis goed op te rijden zonder geluid en strepen op de vloer, super kado!

Sandra

Kinderen hebben er veel plezier aan!

Hugo

SwheelS Assortiment

Kiwano KO1

★★★★★

€999,95  €749,95

Kiwano KO1

★★★★★

€999,95  €749,95

Kiwano KO1

★★★★★

€999,95  €749,95

Kiwano KO1

★★★★★

€999,95  €749,95

Uitmuntende kwaliteit!

SwheelS gebruikt alleen de beste onderdelen voor veilig en duurzaam gebruik.

Gratis bezorging

Vandaag besteld = morgen gratis in huis, in Nederland en België.

2 jaar garantie

Twee jaar garantie bij aanschaf van een SwheelS balance board.

Klant = Koning

Heb je vragen? Onze klantenservice staat je graag te woord.

HOVERBOARD ACCESSOIRES

SwheelS hoverboardkart / hoverkart

★★★★★

€79,95  €69,95

SwheelS hoverboard beschermhoes

★★★★

€19,95

SwheelS hoverboard tas blauw

SwheelS hoverboardtas blauw

★★★★

€19,95

SWHEELS, BESTE HOVERBOARD MERK

Als beste uit de test

Diverse vergelijkingswebsites (Hoverboardkopen, Hoverboardvergelijken, Reviewbeest en DeTopVijf) stelde in 2017 en 2018 een aantal Nederlandse & Belgische hoverboardmerken op de proef. SwheelS deed ook mee en werd het beste hoverboard merk uit de test. Onze smart balance boards scoorden hoog op kwaliteit, design en veiligheid. De mini segway’s kregen een unboxing en werden getest op diverse productspecificaties, kwaliteit, duurzaamheid, design en veiligheid.

Hoverboard reviews

Er zijn diverse hoverboard reviews geschreven over allerlei typen smart balance boards. Van de buitenkant lijken ze allemaal op elkaar, daarentegen is elk hoverboard merk verschilt weer in kwaliteit. Wij doen er alles aan om het beste hoverboard merk te zijn aangezien we kwaliteit en veiligheid van onze producten het allerbelangrijkste vinden!

 

DIRECT BESTELLEN

 Bekijk het SwheelS assortiment in deze videos!

INFORMATIE OVER HOVERBOARDS

Wat is een SwheelS balance board? Waar koop je een veilig hoverboard?
En wat zegt de wet eigenlijk over hoverboards? Hieronder lees je alle informatie over hoverboards.

De wereld aan je voeten met een hoverboard

Een SwheelS hoverboard is het meest uitdagende vervoermiddel van Nederland. Door het stabiele handsfree besturingssysteem rijd je snel en eenvoudig naar je gewenste bestemming. Een SwheelS wordt ook wel een smart balance board, swagway, mini segway of segboard genoemd.

SwheelS heeft diverse modellen zoals het klassieke model maar ook een Off road hover, deze beschikt over grotere banden, stevigere kast, bluetooth speakers en een geavanceerde App. Wil je alles uit je balance board halen dan heeft SwheelS ook leuke accesoires, zoals een hoverkart.

SwheelS hoverboard, oxboard, balance board

Waarom jij een SwheelS hoverboard wilt kopen

SwheelS gebruikt alleen onderdelen voor een hoverboard van de beste kwaliteit. Zodoende zijn de SwheelS balance scooters Europees gecertificeerd en gekeurd en beschikken de boards over een Samsung accu en een origineel Tao Tao moederbord.

Nadat er veel onderzoek en ontwikkeling is gedaan kwam SwheelS met een duurzaam en evenzeer veilig balance board op de markt. We kunnen sindsdien met trots mededelen dat SwheelS tot de beste hoverboardmerken ter wereld behoort. Bij aanschaf van een SwheelS hoverboard staat het service team altijd voor je klaar en krijg je tot wel 2 jaar garantie.

Goedkope hoverboard, goede kwaliteit, oxboard,

Het beste product verlangt de beste service!

Bestel je vandaag jouw SwheelS? Dan heb je hem morgen al in huis met onze gratis verzending in Nederland en België. Wil je hem liever vandaag nog ophalen bij onze vestiging in Amsterdam? Dat kan tijdens kantooruren, maar neem alsjeblieft van tevoren even contact met ons op. Bij SwheelS ben je verzekerd van goede service en betrouwbaarheid. Vele klanten waren je voor en hebben positieve reviews over onze producten achtergelaten.

SwheelS is beoordeeld als beste hoverboard uit de test door verschillende review sites!

Een SwheelS is een balance board: simpel gezegd een board met twee wielen dat je met je hele lijf aanstuurt. Hij reageert namelijk op jouw balans! Daarom wordt een hoverboard ook wel een ‘smart balanced scooter’ genoemd. De SwheelS heeft twee ingebouwde motoren en een krachtige Samsung batterij en eveneens het originele Tao Tao moderbord. Je kunt de SwheelS zowel binnen als buiten gebruiken.

Een SwheelS reageert op de bewegingen van jouw lichaam en de veranderende gewichtsverdeling die deze veroorzaken. Je bereikt de beste balans op de smart balanced scooter wanneer je er ontspannen op gaat staan. Een SwheelS is heel wendbaar: nadat je op het board bent gaan staan kan je naar voren, achteren of (scherpe) bochten maken door middel van je balans aan te passen.

Meer weten? Bekijk hier de volledige gebruiksaanwijzing.

Onderzoek en innovatie

SwheelS heeft ruim 8 maanden onderzoek gedaan om zijn hoverboards zo veilig en betrouwbaar mogelijk te maken. Hierbij speelt kwaliteit de belangrijkste rol. SwheelS gebruikt daarom alleen de beste onderdelen, waaronder bijvoorbeeld de hoogwaardige accu’s van Samsung en het officiele balance board moederboard Tao Tao.

Verschil in prijs en kwaliteit

Het is u misschien opgevallen dat de prijs van een SwheelS wellicht wat hoger ligt dan die van veel andere smart wheels leveranciers. Een goedkoop hoverboard zult u hier dan ook niet vinden. Wat vind u dan wel? Een balance board die tot de beste en meest veilige smart wheels behoort ter wereld. De smart wheels van SwheelS hebben meerdere Europees erkende veiligheids- en kwaliteitskeuringen doorstaan. Dit zegt veel aangezien 9/10 boards hier niet doorheen komen.

Concluderend kunnen we zeggen dat je bij de keuze voor jouw hoverboard niet alleen moet laten leiden door de prijs. Want betrouwbaarheid en kwaliteit zijn minstens zo belangrijk. Je wilt tenslotte zo lang mogelijk plezier hebben van jouw hoverboard.

In een interview van Rtv NH geeft Merijn Doggen, onder andere bekend van Bright.nl en expert op het gebied van Tech, een goede tip, namelijk: Geef liever iets meer geld uit, dan heb je meer zekerheid over de veiligheid van het product.

SwheelS balance board kopen?

SwheelS is gevestigd in Nederland, maar je kunt ook vanuit België bestellen. Wij hebben namelijk dezelfde service en leveringsvoorwaarden in België als in Nederland. Net als voor onze Nederlandse klanten doen wij er alles aan om ook in België een snelle en voordelige verzending te garanderen. Als je het hoverboard op werkdagen voor 14h00 hebt besteld, heb je jouw SwheelS al binnen 1 á 2 dagen in huis.

België

In België is er nog geen duidelijke wetgeving voor hoverboards. Er zijn namelijk nog geen concrete regels of je wel of niet op de openbare weg mag rijden met een hoverboard. Je mag hier dus gewoon met je hoverboard op de openbare weg rijden. Maar je moet natuurlijk wel opletten als je deelneemt aan het verkeer. Daarnaast is het slim om jezelf te beschermen met een helm-, knie- en polsbeschermers.

Nederland

In Nederland is het op het moment verboden om met een hoverboard op de openbare weg te rijden. Dat geldt ook voor de stoep. Je mag er wel mee op eigen terrein rijden. Als je met jouw balance board op de openbare weg rijdt, kun je een boete krijgen van de politie. Hoewel we uit verschillende berichten horen dat de politie niet streng optreedt, is het wel officieel verboden. Maar we verwachten dat de overheid deze regels binnenkort gaat veranderen. Je kunt alle officiële Nederlandse regels over hoverboards lezen in dit artikel van de Rijksoverheid.


Veelgestelde vragen hoverboard kopen

Hoelang doe ik erover om met een balance board te leren rijden?

Over het algemeen sta je al na een paar minuten ontspannen op het SwheelS. Na ongeveer een half uurtje oefenen heb je de besturing helemaal onder de knie.

Welke gewicht kan een SwheelS maximaal dragen?

Het balance board is ontworpen om een gewicht tot 120 kilo te kunnen dragen.

Hoe functioneert een SwheelS bij oneffen ondergronden?

SwheelS Colour (normaal balance board)

De normale SwheelS functioneert het beste op een vlakke en droge verharde ondergrond. Het is echter mogelijk om met een beetje oefenen over oneffenheden tot 1 cm heen te rijden. Hierbij hoef je alleen maar een beetje door je knieën te buigen om deze als natuurlijke schokbrekers te gebruiken.

SwheelS Xtreme (Off Road)

In tegenstelling tot het normale balance board kan je met het off road balance board, ook wel hummer hover genoemd, wel gemakkelijk over meerdere ondergronden rijden. Met een SwheelS Xtreme off road rijd je gemakkelijk door het zand, water, grind en zelfs sneeuw.

Hoelang duurt het voordat het balance board volledig is opgeladen?

Het duurt ongeveer 3 uur voordat de SwheelS volledig is opgeladen

Kan ik de SwheelS gebruiken als het regent?

Normaal SwheelS hoverboard (spat waterdicht)

Een normale SwheelS is spat waterdicht. Het is mogelijk om een SwheelS te gebruiken bij licht vochtige ondergronden, maar een SwheelS werkt het beste op vlakke, droge en verharde ondergronden. Je kunt de SwheelS beter niet gebruiken wanneer het regent. Ook door plassen rijden wordt niet aangeraden.

SwheelS Off Road hoverboard (waterdicht)

Met het hummer hoverboard van SwheelS kan je wél door plassen en regen rijden. Hij is waterdicht, maar niet volledig waterdicht. Wat we hier mee bedoelen is dat je niet je hoverboard volledig te water kan laten gaan.

Versturen jullie de SwheelS ook buiten Nederland?

Via deze website bestel je de SwheelS voor levering in Nederland, België en Duitsland.

Waar kan ik de gebruiksaanwijzing van SwheelS downloaden?

Natuurlijk leveren we een gebruiksaanwijzing bij de SwheelS, maar misschien lees je die liever voordat de SwheelS arriveert. Download dan nu alvast de gebruiksaanwijzing in het Nederlands en Frans.

Heeft u een showroom waar ik de SwheelS kan bekijken / proefrijden / aanschaffen?

Je kunt via onze website kijken bij Store Locator waar de SwheelS te verkrijgen zijn. Via onze website zijn ze natuurlijk ook aan te schaffen.

Zijn er losse onderdelen van SwheelS te bestellen?

Een aantal onderdelen van de SwheelS zoals oplader en accu is beschikbaar. Wij werken er hard aan om deze op korte termijn via onze website aan te bieden.

Wat moet ik doen als ik een beroep wil doen op de garantie (fabrieksfout)?

SwheelS geeft 6 maanden garantie op de levensduur van de batterijen 12 maanden garantie op draaiende onderdelen, en 24 maanden op elektrische onderdelen. Indien je niet tevreden bent over een product en/of er sprake is van een productiefout, aarzel dan niet om een beroep te doen op de garantie van het product.

Garantie procedure

Om de garantieprocedure op te kunnen starten hebben wij een schriftelijke reactie nodig. Alleen op die manier kan het juist geregistreerd worden en in behandeling worden genomen. Stuur jouw klacht naar contact@swheels.nl en vermeld daarin een omschrijving van de productiefout. Wij nemen jouw e-mail binnen een werkdag in behandeling en berichten je zo spoedig mogelijk over de verdere procedure. Lees meer hierover in onze gebruiksaanwijzing.

Wat moet ik doen als mijn SwheelS beschadigd is door eigen schuld en gerepareerd moet worden?

Indien jouw SwheelS buiten de garantietermijn een defect vertoont of als je jouw SwheelS zelf hebt beschadigd dan kun je een aanvraag voor reparatie indienen via contact@swheels.nl. Wij nemen jouw e-mail binnen een werkdag in behandeling en berichten je zo spoedig mogelijk over de verdere procedure. Lees meer hierover in onze gebruiksaanwijzing.

Kan ik een SwheelS krijgen om een review/video te maken en te posten op mijn Social Media kanaal?

Door de enorme aandacht die SwheelS krijgt (zijn we blij mee!) kunnen we het ons niet veroorloven om nog meer gratis/test/promotie exemplaren weg te geven.

We hebben hiervoor simpelweg te veel aanvragen binnen gekregen. Sorry!

Kan ik een hoverboard van een ander merk bij jullie laten repareren?

Qua inhoud en opbouw verschilt de SwheelS van de andere ’scooters’. SwheelS zijn voorzien van kwalitatief hoogwaardige componenten. Service en garantie geven wij alleen op onze eigen producten.

We zijn er niet op ingericht (tijd en onderdelen) om andere reparaties uit te voren. We moeten je daarom toch adviseren om een beroep te doen op garantie bij je eigen leverancier.

NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en winacties.
Meld je aan op onze nieuwsbrief en maak kans op de eerste legale elektrische step van Nederland!