SwheelS staat voor kwaliteit en de beste service. Doe er je voordeel mee!

services-image

Waarom SwheelS?

SwheelS gebruikt alleen onderdelen van de beste kwaliteit en enkel van gerenommeerde merken, zoals accu's van Samsung. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jouw product veilig is, betrouwbaar werkt én lang meegaat. Bij aanschaf van een SwheelS hoverboard krijg je tot wel 2 jaar garantie. Ons service- en reparatieteam staat altijd voor jou klaar bij mankementen aan jouw SwheelS hoverboard!

services-image

Het beste hoverboard

Een SwheelS hoverboard is de nieuwste en leukste manier om van A naar B te komen. Je kunt wel 15 km afleggen voordat je SwheelS wat powervoeding nodig heeft. Door de blauwe led-verlichting ben je in het donker altijd goed zichtbaar. En zelfs op regenachtige dagen laat SwheelS je niet in de steek: hij is namelijk spatwaterdicht! Een SwheelS is mooi afgewerkt en gebruiksvriendelijk. De rubberen pads boven de wielen bieden bescherming tegen schade.

services-image

WeFutureCompany

Het merk SwheelS is bedacht door WeFutureCompany B.V., een startup van jonge ondernemers. Met WeFutureCompany gaan zij de wereld voorzien van de nieuwste en hotste (elektronische) gadgets. De jongens hebben één visie: kwaliteit staat voorop! Zo hebben ze voor SwheelS meer dan een half jaar gewerkt aan het ontwikkelen van de beste hoverboard die op de markt te koop is.

Wilt u hoverboard reseller worden, Swheels hoverboards inkopen en verkopen? Dat kan!