MAAK VAN JE HOVERBOARD EEN HOVERKART!

Met een hoverkart verander je jouw SwheelS hoverboard of mini segway in een hoverboard kart! Race tegen je vrienden of leer coole nieuwe tricks met je smart balance board. Omdat je zo dicht bij de grond zit, voel je pas echt hoe hard je gaat en kun je andere moves doen dan als je staat. Ook is een hoverboardkart een stuk stabieler en dus makkelijker te besturen dan een hoverboard. Zo haal je de beste performance uit je hoverboard.

Tijdelijk van € 129,95 voor € 69,95. 

SwheelS hoverkart - zijkant 2

   Top kwaliteit mét 1 jaar garantie

 

   Verstelbaar frame

 

   Beste prijs/kwaliteitverhouding

 

   Doe coole tricks en race tegen je vrienden

 

   Stabiel en makkelijk te besturen

 

   Rijdt op gras en onverharde oppervlakken

 

   Beste keuze hoverkart 2018

SwheelS-hoverkart-goede-kwaliteit-zijkant

HOE WERKT EEN HOVERKART?

Een hoverboard kart plaats je bovenop je SwheelS. Het frame met een zitje, voetsteun en een draaiwiel tovert jouw hoverboard om tot een heuse go-kart! Je zit dicht bij de grond, dus een hover kart is stabieler dan een hoverboard of én je kunt sneller en wendbaarder rijden door de stuurhendels. De kart is makkelijk los te koppelen, dus je hebt in één klap twee keer zoveel plezier van je hoverboard!

VEELGESTELDE VRAGEN HOVERBOARD KART

SwheelS hoverkart. De beste hoverboard kart !

Past een SwheelS hoverkart op alle soorten hoverboards?

De hoverboard karts van SwheelS zijn universeel te gebruiken. Dit betekent dat de karts op verschillende soorten hoverboards passen. Of dit een 6,5, 8 of 10 inch hoverboard is dat maakt niet uit. De hoverkarts van SwheelS zijn volledig verstelbaar.

Hoe hard gaat een Hoverboard kart?

De snelheid van een hoverkart hangt af van je hoverboard. Daarnaast is het gewicht van de bestuurder ook een wegende factor. Gemiddeld kan een hoverboardkart een topsnelheid behalen van 20 km per uur.

Is een hoverkart veilig?

Het gebruik van een hoverkart is erg gemakkelijk. Een hoverboardkart is gemakkelijker in gebruik dan een hoverboard omdat zittend rijden nou eenmaal makkelijker is dan staand.

Gebruik de hoverkart in een veilige omgeving! Een hoverboard kart gebruik je niet op de openbare weg maar op een pleintje of een rustige weg.

Bovendien raden wij altijd aan om elleboog-, knie-, pols- en hoofdbescherming te gebruiken tijdens het rijden van een hoverboard of hoverkart. Binnenkort kunt u hiervoor ook bij Swheels in de webshop terecht. Lees hier meer over veiligheid van hoverboards in het algemeen.8

Zit er garantie op een Hoverboard kart?

Bij SwheelS heeft u altijd garantie op uw producten. Op de hoverkart van SwheelS zit 1 jaar garantie na aankoop. SwheelS staat voor kwaliteit. Als er wat mis is met uw product dan vervangen of repareren wij het product.8

Past de hover kart ook op een SwheelS Xtreme

Jazeker! De hoverkart past ook op het Off Road model van SwheelS! Daarnaast padt de hoverboard kart ook op andere typen hoverboards, balance boards e.d.

Hoe zet ik een hoverkart in elkaar?

Het monteren van een hoverseat lijkt in eerste opzicht misschien wat lastig. Toch valt dit reuze mee. Als u de handleiding per stap volgt en de onderdelen juist bevestigt zit de kart zo in elkaar. Het in elkaar zetten van een hoverboardkart duurt ongeveer 15 minuten.

Is een SwheelS hoverboard kart stevig?

De hoverkarts van SwheelS zijn zeer stevig en kunnen tegen een stootje. Het is gemaakt van alliminium en heeft een breede stang die het gewicht verdeeld.

Is een hoverboard kart ook geschikt voor volwassenen?

Een hoverboard kart kan ook bereden worden door een volwassene.Ook het hoverboard zitje van de hoverkart is goed zitbaar door een volwassene. Een hoverkart kan een maximaal gewicht aan van 120kg.

Waarom een Swheels kart? SwheelS de Nr.1 onder de hoverkarts.

Een SwheelS hoverboard kart is erg stevig en goed te monteren op diverse hoverboards. Het product is goed afgewerkt en zit in een stevige doos. We zijn tevens verkozen tot Nr.1 hoverkart door de website Hoverkartvergelijken.nl.

Kan ik met een hoverseat door water rijden?

Dit is hoverboard afhankelijk. Met een hoverboard van SwheelS kun je door plasjes water heen rijden. Of dit ook met andere hoverboards kan, kunnen we geen antwoord op geven.

Waarom verschillende benamingen hoverkarts?

Een hoverkart kent veel synoniemen. Er is geen verschil (wel in kwaliteit) tussen de karts maar wel tussen de soorten benamingen. Een hoverseat is tevens een hoverboard kart of hovercard. De synoniemen van een hoverkart zijn:
– Hoverseat
– Hoverboardkart
– Hoverboard zitje
– Hover hoverboard kart
– Hovercard

Er is echter wel verschil in het type karts als we kijken naar kwaliteit. Vind op deze vergelijking site meer informatie over soorten hoverboard karts. Hier vindt u tevens de SwheelS hoverkart review.