Swheels-X-off road hoverboard

SWHEELS STEGO; HYPER MODERN
OFF ROAD HOVERBOARD

Met SwheelS STEGO kun je harder, verder en off road rijden, wat voor weer het ook is. Het off road hoverboard is robuust en stoer en is voorzien van een geavanceerde App! Als je het off road hoverboard van SwheelS eenmaal hebt geprobeerd, wil je nooit meer op die saaie straat rijden! Dankzij de sterke motoren en de accu van Samsung kun je 25 km lang plezier hebben van deze ultra-stabiele smart balanced scooter voordat hij wat powervoeding nodig heeft.

Tijdelijk van € 599,95 voor € 399,95 (pre-order actie)

Swheels-hoverboard-offroad-voorkant
Swheels hoverboard off road zijkant


   Handige mobiele applicatie

 

   Robuust én veilig off road rijden

 

   All weather: waterdicht

 

   Powered by Samsung

 

   Ingebouwde Bluetooth speaker


SWHEELS STEGO APPLICATIE

Met de SwheelS app kies je zelf de rijstijl die bij jou past. Moet je het off road hoverboarden nog leren? Geen probleem, selecteer gewoon de ‘beginner’ stand. Heb je het boarden al onder de knie en wil je nog meer vette tricks leren? Kies dan voor ‘gevorderd’ en daag jezelf uit! In de app kun je ook je routes, snelheid en andere gegevens bijhouden, en nog veel meer.


ROBUUST & VEILIG HOVERBOARD

Off Road betekent bij SwheelS ook echt off road: jouw SwheelS Stego is waterdicht en gemaakt van supersterke materialen. Hij kan dus flink wat hebben! De robuuste, grote wielen zorgen voor extra grip zodat je elk terrein aankan. En door de anti-slip pads, bumpers en verlichting rijd je ook nog eens veilig, zelfs als het regent of donker is.


BLUETOOTH SPEAKER

Met de SwheelS Stego neem je jouw muziek overal met je mee: hij heeft namelijk een ingebouwde Bluetooth speaker! Luister op de meest afgelegen en onverwachte plekken naar je favoriete tunes. Zo hoef je nooit meer aparte speakers mee te nemen en heb je toch goed geluid met superchille beats.


LUXE OFF ROAD HOVERBOARD TAS

De SwheelS STEGO wordt geleverd met een mooie hoverboardtas. Zo is het hoverboard gemakkelijk te dragen. De tas is van uitstekende kwaliteit en tevens waterdicht ter bescherming van jouw SwheelS off road hoverboard.

Tijdelijk van € 599,95 voor € 399,95 (pre-order actie)